pensiune zarnesti cu restaurant
pensiune zarnesti cu restaurant
Blog Article
distanta brasov plaiul foii
Peisajul unique al Parcului Național Piara Craiului este caracterizat de o creastă singuratică, ce atinge o lungime de aproximativ 25 de km, ce este orientată pe direcția NE-SV și poziționată de-a curmezișul pe direcția typicală a crestei Carpaților Meridionali. Este cea mai lungă și cea mai înaltă creastă de calcar din țară. Înălțimea maximă a masivului este atinsă în Vârful La Om (sau Piscul Baciului) care atinge two 238m.
De Plaiul Foii noi am aflat de la gazda noastră de pe Airbnb – pentru că nu mai aveam planuri în ultima zi, l-am rugat să ne recomande ceva prin împrejurimi unde putem ajunge quick și unde putem lua și masa.
Being up to date with the most recent posts, I invite you to definitely subscribe to your newsletter, only your e-mail tackle is needed.
Observarea urșilor în cel mai mare sanctuar dedicat lor- Libearty este posibilă și în sezonul rece (cu intrări ghidate la orele ten:00 şi 11:fifteen), degustarea bucatelor tradiționale la pensiunile și cabanele din zonă, sau o excursie educativă la Centrul de vizitare al Parcului Național Piatra Craiului completeaza paleta largă de activități.
apasa aici
Casa se afla la poalele Pietrei Craiului, intr-o zona linistita aproape de principalele obiective turistice ale zonei.
Pe poteci de munte: Ghid pentru începători Tot ce trebuie să știi dacă îți dorești să începi să mergi pe munte.
Complexul Cheile Grădiștei: Un sanctuar al naturii și al sportului. Aici, aerul pur de munte și traseele de trekking sau ciclism se îmbină cu confortul unui elaborate modern-day, creând un echilibru great pentru cei în căutarea unei escapade Energetic.
Jurnal din Islanda – Ziua six – Un ultim popas în țara unde au „înghețat“ miracolele și contrastele naturii, simplitatea și bunul-gust al omului
Cancelation and prepayment insurance policies vary aici In line with accommodation form. Enter your continue to be dates and Look at the conditions of your selected possibility.
mai multe info
Dacă te gândești să urci iarna pe Lanțuri cu gheruțe în loc de colțari, uită de asta. Ai nevoie de colțari!
Urmeaza o urcare sustinuta prin padure pana la refugiul Spirla. Aici se afla si un mic izvor, dar nu este asa vizibil, asa ca cel mai bine va aprovizionati cu apa de la plecare. Acest izvor este ultima sursa de apa din apasa aici acest traseu.
De data aceasta nu am avut obiectiv atingerea doar a unui varf ci a unei creste intregi de la Varful La Om pana la Varful Ascuit. Asa cum spune Ionel Coman: ”Escalada unei creste este plaiul foii nr 8 cel mai nobil traseu de alpinism; în comparație cu un horn sau chiar cu un perete, aici ai impresia că plutești în vazduh, ca esti o pasare și incerci din plin fericirea de a trai.”